Binnenmuren

Kunnen uw binnenmuren wel wat kleur gebruiken? Mooi effen of met een mooie print? Met behangen kan het allemaal. Behangen kan echter wel een behoorlijke klus zijn, waar u niet altijd tijd voor of zin in heeft. Voor het beste resultaat kunt u ervoor kiezen om een professional in te schakelen. Wij staan voor u klaar voor al uw wensen op het gebied van behangwerkzaamheden!

Welke behangwerkzaamheden passen bij u?

Wij bieden u een totaalpakket als het gaat om behangwerkzaamheden. Zo zorgen wij voor een nauwkeurige verwijdering van het vorige behang en wordt de ondergrond tot in de puntjes klaargemaakt. Vervolgens wordt uw behang naar wens op de muren aangebracht. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een van onderstaande behangsoorten:

  • Normale behangwerkzaamheden: een simpele kleur kan veel betekenen voor uw interieur. Het bindt alle losse eindjes aan elkaar en zorgt ervoor dat uw interieur zich tot een prachtig geheel vormt. Het straalt daarnaast ook heerlijke rust uit.
  • Fotobehang: met een prachtige afbeelding als behang waant u zich meteen in een andere wereld. Het geeft een ontzettende boost aan uw interieur en zet meteen de toon voor de rest van de ruimte.
  • Patroonbehang: voeg wat spannends toe aan uw interieur en kies ervoor om een (gedeelte van) een muur te bedekken met een speels of juist geometrisch patroon.
  • Glas/renovlies behang: glasvliesbehang ziet er niet alleen heel strak uit, het heeft ook een aantal voordelen ten opzichte van stucwerk en andere soorten behang. Hoewel glasvliesbehang net zo strak is als stucwerk, is het ook scheur overbruggend en stootvast.

Heeft u een andere soort of een bepaald soort behang in gedachten? Ook dan staan wij voor u klaar. Geen klus is ons te gek! Voor meer informatie over behangwerkzaamheden kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt dan een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

behangwerkzaamheden
Behangwerkzaamheden