Wandtechnieken

Wilt u meer dan alleen schilderwerk dat het ook decoratief werkt? Het uitkiezen van een andere decoratieve wandtechniek, zoals beton ciré, zorgt voor een unieke touch aan uw interieur. Zulk schilder- en stucwerk vereist echter wel puur vakmanschap. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de mogelijkheden voor decoratief schilder- en stucwerk?

Ieders stijl qua interieur is verschillend. Waar sommigen van elegant en sierlijk houden, houden anderen weer van robuust en industrieel. Maar zelfs combinaties van stijlen zijn mogelijk – decoratief schilder- en stucwerk past namelijk in ieder interieur en kan naar wens worden aangepast! Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk, zoals:

  • Beton ciré: beton ciré is tegenwoordig een ontzettend populaire muurafwerking, en dat is niet voor niets. Het past in vrijwel elk interieur en heeft daarnaast ook nog goede functionele eigenschappen. Deze wandtechniek is op basis van kalk of cement en hars, waardoor deze waterdicht (en dus schimmelwerend) en slijtvast is. Beton ciré is dus ook geschikt voor in de keuken of in de badkamer.

Daarnaast behoren anderen soorten decoratieve wand afwerking ook tot onze mogelijkheden.

Heeft u een andere soort decoratieve muurafwerking in gedachten? Ook dan staan wij voor u klaar. Geen klus is ons te gek! Neem voor meer informatie contact met ons op!

sauswerkzaamheden
Decoratief