Schade voorkomen

Heeft u of denkt u last te hebben van houtrot? Om verdere schade te voorkomen, is het zaak dat u zo snel mogelijk een vakman op het gebied van houtrotreparatie inschakelt. Houtrot ontstaat vooral op plekken waarbij het schilderwerk niet goed is, waardoor vocht het hout makkelijk binnen kan dringen. Hierdoor ontstaan er schimmels, waardoor het hout kan gaan rotten. Wij staan voor u klaar als het gaat om houtrotherstel, en zorgen er daarnaast ook graag voor dat het schilderwerk tiptop in orde is.

Hoe gaat houtrotreparatie in zijn werk?

Wij bieden een totaalpakket voor houtrotherstel. Van analyse tot een goede lik verf, wij regelen het graag voor u. Het proces begint met het analyseren van het hout waar de rot zich bevindt en waar het zich eventueel naar kan verspreiden. Vervolgens halen we het rotte hout voorzichtig weg. Het hout wordt dan grondig gereinigd en daarna weer gevuld. Als laatste komt er een goede laag verf overheen, dat het houtrot voor de komende jaren weer zal beschermen tegen weersinvloeden en andere oorzaken van houtrot.

Door te zorgen voor een beschermende laag schilderwerk en regelmatig onderhoud wordt de kans op houtrot kleiner. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat uw woning houtrotvrij blijft!

Geen klus is ons te gek! Neem voor meer informatie contact met ons op!

houtrotreparatie
houtrotreparatie